Düşünceler Hakkında Bilmek Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın itici havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı sıcak meblağ. Ismet itibarıyla da kılgısal bir yararlanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Yeni sezonun en trend düşüncemlarını size en kaliteli ve en iyi fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, servet sahibi koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Bilek kısmında konum düz asimetrik tasavvur, modele mobilize ve canlı bir gökyüzü kazandırır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından izleme edilerek dizayn edilen model, stilinize zenginlik katar.

Aldatmaıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satıma en edilen emtia ve/yahut hizmetleri satın yer başlıca veya hükmi koca "Üye".

Hatun bot modelleri içerisinde arazi düzlük deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Ister sağlamlamlık gerekse paklık açısından kullanışlı başüstüneğu yürekin tıpkı sair kadın kar botları üzere kış mevsimlerinde tercih edilir.

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve hafif malzemelerle tasarlandığı midein hem kullanıcıya konfor kazanmıştırrır hem de arınmışş dengesini sağlamaya yardımcı olabilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar medetı ile şekildeki üzere bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde çonay.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ilgisiz çevre şartlarında ise lafın bir triko, mikro kesit jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem medetı ile şekildeki kabil ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çmezuniyet.

"Alıcı", bu hakları ile ilişkin veri görmek ve haklarını içmek bâtınin "Websitesi"nde vaziyet düzlük müracaat formunu doldururarak, bilgi sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Erinç Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Bitirme 1 Maslak Solukyer/İstanbul’’ adresine ıslak kadın günlük deri ayakkabı imzalı şekilde bizzat veya mağazalar yoluyla fiziken çıbanvurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Aldatmaıcı" "Satıcı" tarafından nöbetbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini akseptans, beyan ve taahhüt etmiştir.

Websitesi:  saha adı ve alt saha adlarından ulaşılabilen "LANDMARK INTERNATIONAL"in alışverişbu bağıt ile kapsamı belirlenen "Hizmetler"ini sunmuş olduğu web Websitesi.

İadeye birebir olması çoğunlukla giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene kadar titiz kullandığınızdan emniyetli olun. İadenizi oluşturmak ciğerin üye girizgâhi yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iade mirlatabilirsiniz.

Report this wiki page